Zutaten:

Marinade für Hähnchen:

  • 1 EL Honig
  • 1 EL Sojasauce
  • 1 EL Erdnussbutter
  • 1 TL Sambal Ulek (scharfe Chilipasta)
  • 2 EL Weintraubenkernöl

Pitabrot mit Erdnuss-Hähnchen und Salatkäse

Zubereitung:

Alle Zutaten zu einer Marinade verrühren und die Hähnchenstücke darin wenden. Gerne 1-2 Stunden im Kühlschrank ziehen lassen.

Die Hähnchenstücke auf dem Grill oder in einer Grillpfanne braten und die Pitabrote wärmen.

Salat, Hähnchen und Domyati in die Pitabrote legen und mit süßer Chilisauce verfeinern.

Kategorie: Schlüsselwort:

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk