Zutaten:

Thunfischsalat mit weißem Käse und Blattpetersilie

Guter Thunfisch gemischt mit Kapern, Salatkäse und Blattpetersilie.
Serviert mit leckeren Pitabroten.

Zubereitung:

Das Öl vom Thunfisch abgießen und das Fleisch grob zerteilen.

Mit Kapern, Zitronensaft und Olivenöl vermengen und mit Salz und Pfeffer abschmecken.

Den Salatkäse in kleinere Stücke brechen und mit Thunfisch und Blattpetersilie vermengen.

In Pitabrot mit Salat oder als Füllung in einem leckeren Sandwich mit geröstetem Brot servieren.

Kategorien: , Schlüsselwort:

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk